Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Servicii Web Design

Servicii Web Design

Construim experiente strategice, care angajeaza credibilitatea,
comunica mesajele cheie si transforma perspectivele in profituri.Dezvoltare Web


Servicii SEO


Web Site Corporativ

Ne mandrim cu faptul ca facem site-uri corporative personalizate originale si unice. De la ilustratii personalizate la seturi de pictograme desenate manual, desenele noastre grafice sunt de cea mai inaltă calitate.Servicii Web Design

Pagini De Destinatie

Planificati sa lansati un nou produs sau serviciu sau să aveti o oferta unica noua? Va putem construi o pagina de destinatie personalizata pentru a face lansarea dvs. reusita.


Optimizarea Conversiilor

servicii web design


Servicii Web Design

Site-uri De Comert Electronic

Oferim solutii de comert electronic bine construite, perfect optimizate, bazate pe o analiza aprofundata a concurenței dvs., a publicului si a industriei din care faceti parte.Servicii Web Design

Dezvoltare Web Personalizata

Suntem specializati in functionalitati complexe pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra in crestere. Cand trebuie sa creati o solutie cu adevarat personalizata, puteti conta  echipa noastra.


Marketing De Continut


Web Site Receptiv

Toate site-urile noastre sunt perfect optimizate pentru Mobile. De ce este important acest lucru?

Incepând din 2013, numarul de utilizatori care vizitează site-uri web pe dispozitive mobile a depasit pentru prima data utilizatorii care folosesc desktop-uri sau laptop-uri traditionale si continua sa creasca.


Audienta mai mare

Designul receptiv te ajuta sa ajungi la o audienta mai larga. Nu conteaza daca vizitatorii dvs. utilizeaza PC sau Mac, Laptop sau Telefon - vor avea o experienta perfecta de vizionare de fiecare data.

1

Functionalitate noua

Acum, utilizatorii pot folosi gesturi si controale pentru a interactiona cu site-ul dvs. Web. Acest lucru creeaza oportunitati suplimentare pentru angajarea publicului dvs., iar angajamentul duce la o conversie mai mare.

2

Reduce costurile

Acum puteti gestiona intregul site web printr-un singur set de controale. Site-ul dvs. mobil si traditional este interconectat si reflecta schimbarile simultan si fara abilitati speciale.

4

Eficienta Social Media

Multi dintre potentialii dvs. clienti folosesc social media pentru a cauta mai multe informatii despre companii atunci cand site-ul dvs. este optimizat pentru mobil, face trecerea de la Social Media la site-ul dvs. mult mai lina

5

Design Grafic

Scopul oricarui instrument de marketing este atragerea atentiei si transmiterea unui mesaj de rezonanta.

Ne-am pus multi ani de experienta in design pentru a obtine acest rezultat in toate proiectele noastre de design grafic.


Logouri

Fiecare logo pe care il fabricăm este original, fara a folosi imaginile de stoc sau ideile imprumutate.

Identitate

Suntem specializati in crearea de modele de identitate de marca si o gama completa de materiale promotionale pe care compania dvs. le poate solicita.

Print Design

Este una dintre specialitatile noastre principale si oferim o gama completa de servicii de design pentru marketingul tipărit. Proiectam bannere full size, brosuri, pliante, reviste, carti, etichete de produs etc.


TestareWeb Site


Crearea unui site web de inalta calitate, care sa raspunda nevoilor dvs., necesita o testare amanuntita a calitatii pe mai multe dispozitive, pentru a va asigura ca paginile se incarca rapid si in mod corespunzator pe mobile, tablete si desktop.


CereOferta Web Design


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?