Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Plata Pe Click

Plata Pe Click

PPC inseamna plata pe clic, un model de marketing pe internet in care agentii de publicitate platesc o taxa de fiecare data cand se face clic pe unul dintre anunțurile lor. In esenta, este o modalitate de a cumpara vizite pe site-ul dvs., mai degraba decat sa incercati sa „castigati” aceste vizite in mod organic.
Publicitatea pe motoarele de cautare este una dintre formele cele mai populare ale PPC. Aceasta permite agentilor de publicitate sa liciteze pentru plasarea anunturilor in legaturile sponsorizate ale unui motor de cautare atunci cand cineva cauta pe un cuvant cheie care are legatura cu oferta lor de afaceri.


Plata Pe Click


PPC Management

Platforme precum Google AdWords si anunturile Bing sunt importante pentru afacerea dvs.  Personalizam strategia si raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim suportul si indrumarea de care aveti nevoie pentru a va atinge obiectivul, fie ca este vorba despre maximizarea randamentului investitiei, cresterea numarului de clienti potentiali sau cunoasterea marcii.


Serviciile Noastre PPC


Audit PPC

Procesul nostru de audit al PPC porneste de la intelegerea obiectivului de audit, de acoperire si de la analiza datelor.


Publicitate Bing

Ca serviciu de publicitate care ajuta corporatia sa atinga cele 129 de milioane de cautatori incomparabili, serviciul plata-pe-click al companiei este aspectul cheie.Publicitate sociala

CBYsoft va poate ajuta cu campanii sociale platite, care va pot conduce publicul tinta spre actiuni mult mai bine directionate.


Afisare publicitara

Anunturile dvs. grafice vor viza un segment de public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Va oferim beneficiul unui expert AdWords cu norma intreaga, fara costurile suplimentare de angajare a unui alt angajat cu norma intreaga.


Remarketing & Retargeting

Imbunatatiti rentabilitatea investitiei si cresteti numarul de conversii prin marketing pentru persoanele care au vizitat site-ul dvs.Plata Pe ClickScurt proces al campaniei dvs. cu plata pe click:

Serviciul nostru de gestionare cu plata-pe-clic (PPC) include următoarele componente:

  • PPC Strategia campaniei de cautare
  • Cercetarea si selectia cuvintelor cheie
  • Ad creative development
  • Setarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor si urmarirea ROI
  • Optimizarea si dezvoltarea paginilor de destinatie
  • Gestionarea si analiza campaniilor


DetaliiLivrare


Raportam lunar cu privire la succesul campaniei dvs. in ceea ce priveste alegerea cuvintelor cheie si alegerea textului si vom crea un raport de rang pentru a sti unde se clasifica organic pentru cuvintele cheie pe care le platiti. In plus, dupa ce examinati raportul, vom rezerva un apel de o ora impreuna cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul si directia campaniei dvs. si pentru a raspunde la orice intrebari pe care le aveti.


CereOferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?