Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Optimizarea Conversiilor

Optimizarea Conversiilor

In marketingul pe internet, optimizarea conversiilor sau optimizarea ratei de conversie (CRO) este un sistem pentru cresterea procentului de vizitatori pe un site care convertesc in clienti sau, in general, sa ia orice actiune dorita pe o pagina web.
Optimizarea conversiilor (CRO) este procesul de optimizare a anunțurilor dvs. afisate in reteaua de cautare, a paginilor de destinatie si a designului general al site-ului pentru a va creste rata de conversie.
CRO castiga rapid popularitatea, deoarece este vazuta ca o modalitate de a creste profitul din vanzari fara a creste cheltuielile dvs. de publicitate indianpharmall.com.Optimizarea Conversiilor


Ce este Conversia?

O conversie este actiunea specifica pe care doriti ca vizitatorul dvs. web sa o realizeze pe site-ul dvs. web sau pe pagina de destinatie, cum ar fi:

Cumpara


Un buton sau click pe un link


Inregistrare


Descarca Brosura


Trimite unui prieten


Atingerea unei anumite paginiCum Procedam


Utilizabilitatea site-ului

Cresteti baza de clienti si rata de conversie online utilizand serviciile noastre de utilizare a site-ului web

1

Imbunatatiti copia

Putem crea o copie de vanzari convingatoare pentru site-ul dvs. web, care va incuraja vizitatorii site-ului sa faca conversii

2

Optimizare La Domiciliu

Serviciile noastre de optimizare a paginilor de destinatie ne permit sa optimizam site-ul pentru o rata de conversie mai buna

4

Testarea separata A/B

Oferim experimente de testare AB care vizeaza paginile care va vor oferi cea mai mare ascensiune

5


web design


Ce Este Optimizarea Conversiilor?

Optimizarea conversiilor este o arta de a genera din ce in ce mai multi clienti din partea publicului vizat. Optimizarea conversiilor face clientii dvs. sa ridice telefonul si sa solicite o cotare. Optimizarea conversiilor le face sa faca clic pe butonul „cumpara acum”, in loc sa lase fila deschisa pentru mai tarziu.
Optimizand sau imbunatatind rata de conversie pe web, puteti sa atrageti mai multi oameni pentru a lua mai multe actiuni fara a cheltui bani pentru a atrage mai multe vizite pe pagina de destinatie sau pe site-ul dvs. web.


Despre Noi


Noi nu oferim doar servicii de SEO si optimizarea conversiilor, dar oferim si o gama larga de servicii conexe, cum ar fi SEO-friendly, web design, plata pe clic, marketing afiliat, audit de site-uri web, optimizare social media, branding si multe altele.


CereOferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?