Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Marketingul Afiliat

Marketingul Afiliat

Afilierea pe piata este procesul de castigare a unor comisioane prin promovarea produselor altor persoane sau ale altor companiei fie ele chiar si multinationale. Puteti gasi un produs pe care il doriti, promovati-l altora si castigati o parte din profit pentru fiecare vanzare in parte pe care dvs. o faceti prin intermediul  siteu-lui dvs., blogului, chiar si prin intermediul retelelor de socializare. Afilierea pe piata este un mijloc rentabil de combinare a tehnicilor de marketing stabilite cu tehnologia pentru succesul afacerii dvs..


Marketingul Afiliat


Marketingul Afiliat


Cum Functioneaza Marketingul Afiliat?

Afilierea pe piata este in general definita ca un program de sesizare care ofera comisioane celor care se refera cu succes la un client potential sau care duce la site-ul dvs. Cateodata este numit un program de afiliere publicitar pentru publicitate, acesta este unul dintre cele mai rentabile si eficiente mijloace de a conduce la venituri substantiale pe piata online din Romania, Uniumea Europeana si Chiar la nivel  global.

Cu cat sunt mai multi oameni care iti fac publicitate cu compania, serviciile sau produsele online, cu atat vei avea mai mult succes. Un marketing afiliat este, in esenta, o forta de vanzari compensata pe baza performantei sale. Crearea unui program de marketing afiliat va va permite sa va concentrati atentia asupra altor aspecte ale afacerii dvs.De Ce Sa NeAlegeti


 Ratele excelente, combinate cu abordarea noastra metodica a procesului de selectie afiliat, permit CBYsoft sa colaboreze cu editorii care imbratiseaza brandurile clientilor nostri, sa conduca conversii si sa atinga obiectivele privind rentabilitatea investitiei dvs..


CereOferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?