Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Marketing Social Media

Marketing Social Media

Marketing Social Media este un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor sa ajunga la clientii lor acolo unde sunt, caracterizand in acelasi timp marcile lor si extindandu-si baza de clienti. Daca se face corect, marketingul social media poate creste si eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – ajutand la construirea legaturilor naturale si sa conduca traficul, constientizarea, recunoasterea marcii si bunavointa. Daca v-ati confruntat cu strategia de social media, cu managementul sau cu publicitatea, va putem ajuta.


Marketing Social Mesia


Serviciile Noastre


Dezvoltarea strategiei social media

Oferim o gama larga de servicii de consultanta pentru mass-media de mare valoare, prin care va ajutam sa obtineti rezultate tangibile din activitatile de social media.Managementul publicitatii social media

Serviciile noastre de publicitate media sociala se dovedesc a accelera cresterea. Prin publicitatea prin intermediul retelelor sociale, 100% dintre clientii nostri au vazut rezultate.Crearea de continut social media

Oferim o gama de servicii de scriere si postare in domeniul social media pentru a va ajuta sa comercializati direct sau indirect ofertele dvs. prin intermediul mediilor sociale online.
Ce este Marketing Social Media?

Marketingul social media, sau SMM, este o forma de marketing pe internet care implementeaza diverse retele media sociale pentru a atinge obiectivele de marketing si de branding. Marketingul mass-media sociala acopera in primul rand activitatile care implica partajarea sociala a continutului, videoclipurilor si imaginilor in scopuri de marketing, precum si publicitatea media platita.


Social Media Marketing


Marketing Social MediaDe ce aveti nevoie de un management social media?

 

Clientii dvs. se afla pe social media.

Indiferent de industria in care se afla compania dvs., clientii dvs. utilizeaza zilnic social media. Este important sa ii pastrati angajati si conectati la marca dvs cz-lekarna.com., astfel incat sa fiti intotdeauna prima lor optiune.

 

Exista oameni care cauta compania dvs.

Daca compania dvs. ofera un produs sau un serviciu, puteti sa pariati ca exista oameni care vorbesc despre acest lucru si cauta companii care il furnizeaza. Serviciul nostru de management social media va va ajuta afacerea sa se alature conversatiei si sa genereze noi clienti.

 

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe social media.

Trebuie sa ascultati ceea ce spun clientii dvs. despre compania dvs. pe social media si sa raspundeti preocuparilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentreaza pe evidentierea aspectelor pozitive ale a ceea ce compania dvs. are de oferit si raspund sincer la observatiile negative.

 

Companiile merita o gestionare media sociala.

Majoritatea proprietarilor de afaceri si a managerilor de marketing nu au timp sa-si gestioneze toate canalele media sociale. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea in managementul social media si agentia noastră va poate ajuta sa va atingeți obiectivele de marketing si o noua baza de clienti.Procedeele Noastre


Dezvoltare Strategie

Gestionare Publicitate

Gestionare Comunitate

Crearea Continutului Eficient

Masurare & RapoarteCum VaPutem Ajuta?


Suntem o banda sociabila si noua noastra afacere vine in principal din recomandari si recomandari de la clienti si prieteni care stiu cum lucram. Nu credem ca vanzatorii ar trebui sa faca toate discutiile pentru noi si va recomandam sa vorbiti direct clientilor nostri pentru a intelege cine suntem si ce facem. Pretul nostru social media este complet individualizat si se bazeaza pe situatia actuala si pe obiectivele dvs.


CereOferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?