Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Marketing prin email

Marketing prin email

Serviciul de marketing prin email promoveaza direct un mesaj comercial catre un grup de utilizatori prin e-mail. In sensul cel mai larg, fiecare e-mail trimis unui potential sau actual client poate fi considerat marketing prin email. De obicei, implica utilizarea e-mailului pentru a trimite anunturi, a solicita afaceri sau pentru a solicita vanzari sau donatii si este menita sa construiasca loialitate, incredere sau cunoasterea marcii.


marketing prin email

CE FACEM


Curatarea listei de e-mailuri

Vom elimina adresele de e-mail vechi si obosite si va asiguram ca lista dvs. este curata si pregatita sa inscrie puncte de livrare.


Marketing Automat Prin E-mail

Expertii nostri in domeniul automatizarii de marketing va vor ajuta sa va dezvoltati vanzarile si sa convertiti mai multi potentiali clienti, toate in timp ce economisiti timp, bani si dureri de cap.Email Copywriting

Serviciul nostru de copiere de e-mail va va permite sa generati profituri mai mari din canalul de marketing cu cea mai mare rentabilitate a investitiei.


Marketing de e-mail cu gestiune completa

Serviciul nostru pe deplin gestionat include crearea a doua campanii de e-mail pe luna, toate proiectate si scrise profesional pentru dvs.Productia si implementarea campaniei

Ne concentram asupra faptului ca va ajuta sa maximizati performanta afacerii dvs. prin comunicari directionate in mod comportamental si declansat.


Design Email Receptiv

Vom coda e-mailurile dvs. in HTML si CSS care utilizeaza interogari media pentru a va ajuta sa obtineti formatarea optima pe toate dispozitivele de toate dimensiunile.CUM PROCEDAM


Creare Newsletter

Proiectarea campaniilor de marketing prin email cu instrumente simple de drag-and-drop. Rapid si simplu!

1

Teste Livrare

CBYsoft va permite sa efectuati un test de livrare catre principalii furnizori de servicii de e-mail cu un singur click.

2

Trimitere Campanii

Programati-va campania sau trimiteti-o imediat. Verificati imediat livrarea in rapoartele si statisticile noastre.

4

Urmariti Campaniile

Urmariti totul: se deschide, se efectueaza clicuri, se dezaboneaza, reclamatiile spam, bounces, activitatea de legatura si multe altele.

5

BENEFICIICreare Newsletter Pentru Email

Proiectam campaniile de marketing prin email cu instrumente simple de drag-and-drop. Designul dvs. este garantat sa arate uimitor in fiecare cutie postala, pe fiecare dispozitiv. Va oferim un nivel fara precedent de confort si usurinta atunci cand creati si trimiteti campanii de e-mail.


marketing prin email


marketing prin email


Trimiteti campania dvs. si asigurati-va livrarea

Campaniile de marketing prin email pot fi trimise la  dvs., pe masura ce le stocam in cloud, ceea ce inseamna ca le puteti accesa oricand si oriunde pe desktop, pe tableta sau pe iPhone. Programati-va campania sau trimiteti-o imediat. Verificati imediat livrarea in rapoartele si statisticile noastre. Ratele de livrare ridicate sunt garantate deoarece avem bucle de feedback cu toti furnizorii majori de servicii de internet https://impotenciastop.pt.
Testarea Split A / B

Testarea Split A / B va ajuta sa intelegeti mai bine preferintele abonatilor, sa intelegeti succesul campaniei si sa urmăriti eficient campaniile de-a lungul timpului. Testarea separata va identifica cele mai bune practici pentru publicul dvs. unic, variabilele care determina cursurile deschise ale conversiilor si veti imbunatati segmentarea. Testati linia de subiect, de la nume, continut de e-mail, CTA si zi / ora de expediere.


marketing prin email


marketing prin email


Urmariti campaniile. Monitorizati rapoartele

Urmarirea performantei campaniei dvs. de marketing prin email este mai usoara cu software-ul implementat de CBYsoft. Puteti obtine cu usurinta o perspectiva asupra numarului de destinatari care au deschis e-mailul dvs., a numarului de e-mailuri afisate, a ratelor de dezabonare si a accesarii statistice. CBYsoft va ofera o varietate de moduri de analiza si interpretare a performantei campaniei dvs. cu diagrame si date pentru a va ajuta sa va imbunatatiti campaniile.
Despre Noi


Noi nu oferim doar servicii de SEO si marketing prin email, dar oferim si o gama larga de servicii conexe, cum ar fi SEO-friendly, web design, plata pe clic, marketing afiliat, audit de site-uri web, optimizare social media, branding si multe altele.


Cere Oferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?