Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Marketing local

Marketing local de afaceri

Marketingul local este un aspect crucial al unei strategii de marketing pe Internet, de succes si cuprinzatoare. Pentru afacerea cu locatii multiple sau compania care cauta mai multi clienti locali, o abordare traditionala a SEO nu va fi suficienta; De fapt, marketingul catre un public tinta local necesita setul propriu de strategii unice. Cand este facut corect, marketingul local online permite companiilor sa-si imbunatateasca branding-ul, sa se implice pozitiv in comunitatea lor, sa creasca loialitatea clientilor si sa asigure rate mai mari de conversie.Marketing Local

Serviciile Noastre De Marketing LocalOptimizare Locala Pentru Motorul De Cautare

Implementarea unei campanii locale de SEO este unul dintre primii pași pe care ii luam la lansarea strategiei de marketing online a unui client. Ne asiguram in primul rand ca site-ul unui client este indexat corespunzator si pe deplin de catre motoarele de cautare importante care determina clasarea, ceea ce implica trimiterea unui sitemap XML la platforme precum Google Webmaster.
Suntem specializati in optimizarea paginilor de afaceri locale Google+, cu imagini, video, descriere si alti factori care va pot ajuta sa fiti in topul rezultatelor cautarii si sa atrageti clienti foarte bine directionati spre afacerea dvs.

DETALII

Optimizare Motor De Cautare


Servicii SEO


Directorul de afaceri local

CBYsoft creeaza, de asemenea, liste de clienti in numeroase directoare de afaceri online cum ar fi Yelp! Și Google+ Local pentru a spori semnificativ prezenta online locala a unei companii. Scopul nostru principal este de a face compania fiecarui client mai vizibila si mai accesibila si, in ciuda scaderii popularitatii agendei telefonice fizice, un director de afaceri online este acum cea mai buna metoda pentru atingerea ambelor obiective.Local PPC

Plata locala pe click este cea mai rapida modalitate de a atrage clientii care doresc sa cumpere perspective pentru afacerea dvs. locala si sa le transforme in clienti recurenti.
Anunturile locale PPC sunt afisate numai persoanelor care cauta intr-o zona geografica foarte limitata, in cea mai mare parte in raze de 20 km ale magazinului sau biroului dvs.
Obtineti un trafic foarte bine directionat spre site-ul dvs., de la persoane care sunt gata sa cumpere chiar acum. Este eficienta, mai putin costisitoare si da rezultate pozitive.

DETALII
Plata Pe Click


Marketing Social Mesia


Social Media Marketing

Clientii dvs. utilizeaza medii sociale si trebuie să fiti acolo – interactionati cu ei – pentru a influenta deciziile de cumparare. Marketingul media social este motorul care va impinge marca catre publicul potrivit.
Va ajutam cu toata tehnologia de care aveti nevoie pentru a gasi si a interactiona cu clientii dvs. Va ajutam sa alegeti canalele si platformele media care sunt cele mai potrivite pentru publicul dvs.

  • Facebook, Twitter,interconectare LinkedIn
  • Blogs
  • Digital Video
  • iPhone Apps
  • Facebook Apps
DETALII

DespreNoi


Noi nu oferim doar servicii de SEO si marketing local,  oferim si o gama larga de servicii conexe, cum ar fi SEO-friendly, web design, plata pe click, marketing afiliat, audit de site-uri web, optimizare social media, branding si multe altele.


Cere Oferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?