Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Marketing De Continut

Marketing De Continut

Ce este exact continutul? Continutul este bloguri, infographics, videoclipuri, e-mailuri, carti electronice, actualizari sociale media si textul de pe site-ul dvs. Web. Da, continutul este peste tot. De aceea este atat de important sa aveti o strategie de marketing in materie de continut care aliniaza continutul dvs. la valorile de baza si la fiecare dintre nevoile, necesitatile si modalitatile unice ale preferintelor dvs apoteketgenerisk.com. de a consuma continut.Marketing De Continut

Marketing De Continut


Ce oferim?

CBYsoft ajuta clientii sa dezvolte o strategie de marketing durabila, eficienta si integrata. Oferim un serviciu de consultanta pentru strategia de marketing in materie de continut care ajuta companiile sa ia pasii necesari pentru un continut cu impact.
Program de marketing care include:

  • Dezvoltarea strategiei de marketing pentru continut in functie de situatia afacerii dvs.
  • Continut relevant si care poate fi actionat in toate formatele si canalele, inclusiv: video, albume, carti electronice, postari de blog, webinarii, studii de caz etc.
  • Plasarea si distribuirea continutului – PR digital
  • Amplificarea continutului prin intermediul canalelor media digitale si sociale – Twitter, Facebook, YouTube etc.
  • Analiza si masurarea performantei marketingului de continut
  • Tehnologii de marketing pentru continut si recomandari


Cum Procedam


Strategia de Continut

O marime potrivita nu functioneaza aici. Vom personaliza strategia de continut E-Commerce pentru site-ul dvs. si va vom asigura ca veti obtine o mare parghie prin investitia dvs. in marketingul de continut.

Scriere & Editare

Expertii nostri de marketing in domeniul continutului vor incepe sa personalizeze continutul pe baza strategiilor personalizate definite pentru proiectul dvs. Acestea pot fi bloguri pentru oaspeti, documente albe, Infografice,studii de caz, video si multe altele.

Distributie Continut

Cu relatia noastra stabilita cu cei mai importanti influentatori sociali si online, cu bloggeri si proprietari de platforme de continut, echipa noastra va incepe sa distribuie continutul dvs. pe site-uri relevante si populare.

Intretinere Continut

Schimbarea statisticilor depasite cu cele proaspete, eliminarea capturilor de ecran vechi sau inlocuirea legaturilor interne cu cele mai relevante va revigora continutul marcii.De ce aveti nevoie de marketing de continut?


Cumparatorii sunt auto-directionati si continutul poate ajuta la satisfacerea cautarii lor pentru raspunsuri si va va permite sa le indreptati atentia catre solutii pentru problemele lor de afaceri. Echipa de la CBYsoft  este expert in a ajuta companiile ca dvs. sa determine cum sa-ti iei publicul de la clienti potentiali la cumparatori.


CereOferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?