Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


marketing de comert electronic

Marketing De Comert Electronic

Comertul electronic este practica de a indruma cumparatorii online catre un site de comert electronic si de ai convinge sa cumpere produsele sau serviciile online. O echipa de marketing cu succes in domeniul e-commerce trebuie sa aiba experienta in optimizarea motoarelor de cautare, marketingul cu plata-pe-clic, marketingul social media si publicitatea grafica pentru a ajunge in partea de sus a rezultatelor cautarii.Marketing De Comert Electronic


SERVICIILE NOASTRE


Optimizare Motor Cautare

Va putem ajuta sa va suprasolicitati initiativele SEO si sa planificati sau sa executati campanii de eCommerce SEO care ofera o rentabilitate ridicata a investitiei.

DETALII


Plata Pe Click

Adu-i pe cumparatori calificati, orientati spre magazinul dvs. de comert electronic, cu o strategie personalizata PPC construita special pentru magazinul tau.

DETALII


Optimizare Social Media

Serviciile noastre de optimizare sociala media includ diverse retele mass-media sociale precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ etc.

DETALIIOptimizare motor de cautare

Optimizare motor de cautare, mai bine cunoscut sub numele de SEO, este una dintre cele mai critice parti ale marketingului e-commerce. Se bazeaza pe algoritmi specifici care analizeaza exemplele de cuvinte cheie specifice pe site-ul dvs. web. Deoarece utilizatorii navigheaza pe Internet prin intermediul motoarelor de cautare precum Google, aceste rezultate joaca un rol important in succesul site-ului dvs. web. O buna campanie SEO poate pozitiona site-ul dvs. de e-commerce sa se ridice la varful clasamentului Google.

DETALII
Optimizare Motor De Cautare


Plata Pe Click


Plata Pe Click

Plata Pe Click publicitara functioneaza similar cu SEO, deoarece se bazeaza pe cuvinte cheie. Cu toate acestea, in timp ce optimizarea motorului de cautare functionează organic (ceea ce inseamna ca o firma de marketing nu trebuie sa plateasca pentru aceasta), rezultatele PPC sunt rezultatele care apar in cutii galbene pe Google.

DETALII


Marketing Social Media

Marketing social media poate fi foarte important pentru site-urile de comert electronic. Prin crearea unei pagini de afaceri eficiente Facebook si atragerea clientilor potentiali pentru a „placea” pagina dvs. cu oferte exclusive si reduceri, veti castiga nu numai publicitate incomensurabila prin intermediul retelei, ci va veti stabili ca o afacere de Internet de incredere.

DETALII
Marketing De Comert Electronic


web designAfisare publicitara

Afisarea publicitara poate fi intimidanta pentru comerciantii cu amanuntul mai mici pe Internet, dar sa dovedit a fi foarte utila. Prin achizitionarea de anunturi banner mici pe bloguri, pe forumuri de discutii si pe alte site-uri web, va puteti prezenta afacerea dvs. in fata persoanelor care nu ar fi găsit-o altfel.DespreNoi


Noi nu oferim doar servicii de SEO si marketing de comert electronic, dar oferim si o gama larga de servicii conexe, cum ar fi SEO-friendly, web design, plata pe click, marketing afiliat, audit de site-uri web, optimizare social media, branding si multe altele.


CereOferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?