Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Managementul Reputatiei

Managementul Reputatiei

Gestionarea reputatiei online este considerata importanta pentru a va proteja afacerea de feedback-ul negativ. Gestionarea reputatiei online asigura faptul ca toate criticile negative despre compania dvs. sunt golite si reputatia dvs. este intotdeauna curata ca o arta curata.


Managementul Reputatiei

Social Media MarketingConsultanta Reputatie

Daca aveti in prezent o problema de gestionare a reputatiei online, consultantii nostri on-line de reputatie pot furniza instrumentele de care aveti nevoie pentru a le detecta si a le elimina in liniste din motoarele de cautare. Daca sunteti destul de norocos sa nu aveti o problema de brand (inca), va vom prezenta software-ul de monitorizare a reputatiei, care va va tine la curent cu ceea ce se spune despre marca dvs.CUM PROCEDAM

Oferim servicii de gestionare a reputatiei online, care includ eliminarea rezultatelor cautarii, suprimarea, protectia si gestionarea recenziilor


Tehnici eficiente de cautare

Cercetarea si identificarea oricarei mentiuni privind compania, numele sau marca dvs.

Eliminarea informatiilor nedorite

Am reglat foarte bine modul in care eliminam feedbackul negativ din primele zece rezultate de cautare din Google, MSN și Yahoo.

Inlocuire cu informatii pozitive

Va ajutam sa pastrati comentariile pozitive in centrul atentiei si sa lasati orice comentarii negative sa dispara in uitare.

Activitatile de monitorizare in desfasurare

Deoarece postarile noi pot aparea in orice moment, vom tine cont de ceea ce se spune despre compania dvs.Experienta Noastra 

Stim ca diferite intreprinderi si persoane au nevoi distincte de gestionare a reputatiei. Personalul nostru a cercetat si a revizuit zeci de servicii de management al reputatiei si a venit cu cei pe care credem că sunt cei mai buni atat pentru intreprinderi, cat si pentru persoane fizice.

Oferim servicii guvernelor si intreprinderilor, atat mici cat si mari, dintr-o mare varietate de domenii si industrii.
Solutiile noastre exclusive se concentreaza nu numai pe perceptia publica, ci si pe intelegerea noastra de a cumpara drivere pentru produse specifice.
Perceptia publica este foarte importanta, dar solutiile noastre proprietare sunt, de asemenea, axate pe ceea ce conduce vanzarile pentru produsele sau serviciile dvs.Ce Oferim

Echipa noastra specializata in managementul reputatiei utilizeaza optimizarea motorului de cautare inversa pentru a remedia informatiile negative si nedorite de pe Internet despre dvs. sau despre afacerea dvs. Prin parteneriatul cu compania noastra, va garantam o reputatie pozitiva si credibila pe Internet.

Serviciile de reputatie pe Internet pe care le furnizam includ:

  • Indepărtarea stirilor negative, inclusiv a calomniilor;
  • Eliminarea evaluarilor si a recenziilor incorecte;
  • Rezolvarea rezultatelor de la motoarele de cautare Google, Yahoo și Bing;
  • Eliminarea informatiilor despre cauze și litigii;
  • Stergerea rapoartelor rapide
  • Eliminarea site-urilor de inselatorie


Reputatiaeste totul


In afaceri, reputatia ta este totul. Multumita site-urilor de socializare si site-urilor de revizuire precum Yelp, poti construi rapid o reputatie excelenta online. Exista doar o singura problema: Internetul se misca rapid si, cu cateva greseli, puteti sa ajungeti „pe fundul apei” la fel de repede, cum ati ajuns la acea runda de rating de 5 stele.


Cere Oferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?