Adresa
Str. Badea Cirtan Nr.12, Constanta
Telefon
(+40) 723 634 235
E-mail
comercial@cbysoft.ro


Servicii SEO

Servicii SEO

Oferim o gama larga de servicii SEO, de Marketing Digital & Dezvoltare Web.
Serviciile noastre includ web design, dezvoltare web, social media marketing, SEO & multe altele.Optimizare
Motor De Cautare (SEO)

Detalii

Marketing De
Comert Electronic

DetaliiAnaliza prezentei online


Analiza prezentei online

Analiza prezentei online ne permite sa analizam modul in care afacerea dvs. se desfasoara online. Vom analiza designul site-ului, functionalitatea si continutul site-ului. Vom analiza, de asemenea, cuvintele dvs. cheie si locatiile ideale fata de concurentii dvs.
Vom analiza prezenta dvs. pe web in detaliu, astfel incat veti putea in cele din urma sa va identificati punctele forte si punctele slabe.

DETALII

Servicii SEO

Optimizare motor de cautare

Optimizare motor de cautare (SEO) este procesul care afecteaza vizibilitatea unui site web sau a unei pagini  web intr-un rezultat neplatit al motorului de căutare – deseori denumit “natural”, “organic” sau “castigat”. In general, cea mai recenta (sau cea mai mare clasata pe pagina cu rezultatele cautarii) si, mai frecvent, apare un site in lista cu rezultatele cautarii, cu atat mai multi vizitatori vor primi de la utilizatorii motorului de cautare. SEO poate viza diferite tipuri de cautare, inclusiv cautare de imagini, cautare locala, cautare video, cautare academica, cautare de stiri…

DETALII
Optimizare Motor De Cautare

marketing prin email


Servicii SEO

Marketing prin email

Serviciul de marketing prin email promoveaza direct un mesaj comercial catre un grup de utilizatori prin e-mail. In sensul cel mai larg, fiecare e-mail trimis unui potential sau actual client poate fi considerat marketing prin email. De obicei, implica utilizarea e-mailului pentru a trimite anunturi, a solicita afaceri sau pentru a solicita vanzari sau donatii si este menita sa construiasca loialitate, incredere sau cunoasterea marcii.Google.

DETALII

Servicii SEO

Marketing De Continut

Ce este exact continutul? Continutul este bloguri, infographics, videoclipuri, e-mailuri, carti electronice, actualizari sociale media si textul de pe site-ul dvs. Web. Da, continutul este peste tot. De aceea este atat de important sa aveti o strategie de marketing in materie de continut care aliniaza continutul dvs. la valorile de baza si la fiecare dintre nevoile, necesitatile si modalitatile unice ale preferintelor dvs. de a consuma continut.

DETALII
Marketing De Continut

Plata Pe Click


Servicii SEO

Plata Pe Click

PPC inseamna plata pe clic, un model de marketing pe internet in care agentii de publicitate platesc o taxa de fiecare data cand se face clic pe unul dintre anunturile lor. In esenta, este o modalitate de a cumpara vizite pe site-ul dvs., mai degraba decat sa incercati sa “castigati” aceste vizite in mod organic.
Publicitatea pe motoarele de cautare este una dintre formele cele mai populare ale PPC. Aceasta permite agentilor de publicitate sa liciteze pentru plasarea anunturilor in legaturile sponsorizate ale unui motor de cautare atunci cand cineva cauta pe un cuvant cheie care are legatura cu oferta lor de afaceri.

DETALII

Servicii SEO

Marketing local

Marketing local este un aspect crucial al unei strategii de marketing pe Internet, de succes si cuprinzatoare. Pentru afacerea cu locatii multiple sau compania care cauta mai multi clienti locali, o abordare traditională a SEO nu va fi suficienta; De fapt, marketingul catre un public tinta local necesita setul propriu de strategii unice. Cand este facut corect, marketingul local online permite companiilor sa-si îmbunatateasca branding-ul, sa se implice pozitiv in comunitatea lor, sa creasca loialitatea clientilor si sa asigure rate mai mari de conversie.

DETALII
Marketing Local

Marketing pe mobil


Servicii SEO

Marketing pe mobil

Marketing pe mobil este cea mai recenta tehnologie care va ajuta sa atrageti mai multi clienti noi – clienti care cheltuiesc mai multi bani, mai frecvent! Va putem ajuta sa lansati o campanie de marketing pe mobil de succes pentru a va conecta, a comunica si pentru a va mentine clientii din nou si din nou.

DETALII

Servicii SEO

Marketing De Comert Electronic

Marketing De Comert Electronic, este practica de a indruma cumparatorii online catre un site de comert electronic si de ai convinge sa cumpere produsele sau serviciile online. O echipa de marketing cu succes in domeniul e-commerce trebuie sa aiba experienta in optimizarea motoarelor de cautare, marketingul cu plata-pe-clic, marketingul social media si publicitatea grafica pentru a ajunge in partea de sus a rezultatelor cautarii.

DETALII
Marketing De Comert Electronic

Marketing De Comert Electronic


Servicii SEO

Marketing Social Media

Marketing Social Media, este un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor sa ajunga la clientii lor acolo unde sunt, caracterizand in acelasi timp marcile lor si extindandu-si baza de clienti. Daca se face corect, marketingul social media poate creste si eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO si SEM – ajutand la construirea legaturilor naturale si sa conduca traficul, constientizarea, recunoasterea marcii si bunavointa. Daca v-ati confruntat cu strategia de social media, cu managementul sau cu publicitatea, va putem ajuta.

DETALII

Servicii SEO

Managementul reputatiei

Managementul reputatiei online,  este considerata importanta pentru a va proteja afacerea de feedback-ul negativ. Gestionarea reputatiei online asigura faptul ca toate criticile negative despre compania dvs. sunt golite si reputatia dvs. este intotdeauna curata ca o arta curata.

DETALII
Managementul Reputatiei

Optimizarea Conversiilor


Servicii SEO

Optimizarea Conversiilor

In marketingul pe internet, optimizarea conversiilor sau optimizarea ratei de conversie (CRO) este un sistem pentru cresterea procentului de vizitatori pe un site care convertesc in clienti sau, in general, sa ia orice actiune dorita pe o pagină Web.
Optimizarea conversiilor (CRO) este procesul de optimizare a anunturilor dvs. afisate in reteaua de cautare, a paginilor de destinatie si a designului general al site-ului pentru a va creste rata de conversie coronavirus medicament.
CRO castiga rapid popularitatea, deoarece este vazuta ca o modalitate de a creste profitul din vanzari fara a creste cheltuielile dvs. de publicitate.

DETALII

Servicii SEO

Marketingul Afiliat

Afilierea pe piata este procesul de castigare a unor comisioane prin promovarea produselor altor persoane sau ale altor companiei fie ele chiar si multinationale. Puteti gasi un produs pe care il doriti, promovati-l altora si castigati o parte din profit pentru fiecare vanzare in parte pe care dvs. o faceti prin intermediul  siteu-lui dvs., blogului, chiar si prin intermediul retelelor de socializare. Afilierea pe piata este un mijloc rentabil de combinare a tehnicilor de marketing stabilite cu tehnologia pentru succesul afacerii dvs..

DETALII
Marketingul Afiliat


Afisare Publicitara


Afisarea publicitara poate fi intimidanta pentru comerciantii cu amanuntul mai mici pe Internet, dar sa dovedit a fi foarte utila. Prin achizitionarea de anunturi banner mici pe bloguri, pe forumuri de discutii si pe alte site-uri web, va puteti prezenta afacerea dvs. in fata persoanelor care nu ar fi gasit-o altfel.


CereOferta Personalizata


Numele*

Telefon*

Email*

Website

Cum va putem ajuta?

Care este scopul?